Schrauwen hoveniers
HomeinfoWerkzaamhedenFoto'slinksContact
Tuinonderhoud
Uw tuin leeft! Om te kunnen blijven genieten van uw tuin heeft deze van tijd tot tijd vakkundige zorg nodig. Sommige mensen geven er de voorkeur aan hun tuin zelf te onderhouden. Het verschaft ze voFoto's, design & hosting: D.H. Schrauwen.ldoening, rust en ontspanning. Er zijn ook mensen die het onderhoud van hun tuin liever uitbesteden aan vakmensen. Voor die mensen nemen wij graag het tuinonderhoud uit handen, zodat ze alleen nog maar kunnen genieten van de vele schoonheden die een tuin te bieden heeft, in alle seizoenen van het jaar. Wat is er nou fraaier dan een mooie tuin met een strak gazon, een sierlijke heg, een heldere vijver en goed onderhouden borders?
 
Ook is het mogelijk onze hulp in te schakelen om u te assisteren met het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een deel van de werkzaamheden voor u uit handen nemen. Ook tijdens uw vakantie kunt u een beroep op ons onderhoudsteam doen. Niets is immers frustrerender dan thuis komen na een heerlijke vakantie en dan avond na avond in uw tuin te moeten werken om de achterstand van het onderhoud in te moeten halen. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen om u van de nodige adviezen te voorzien.
 
Het is bij ons mogelijk om het reguliere onderhoud aan ons uit te besteden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf. Dit kan op vele manieren. Wekelijks, maandelijks, alleen een voorjaars- of een najaarsbeurt, alles is in overleg mogelijk.
 
Uiteraard geldt dit niet alleen voor particuleren, maar werken wij ook voor bedrijven,
instellingen en (semi-)overheidsinstellingen.
Ontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Beplanting
HomeinfoWerkzaamhedenFoto'slinksContact